Tours en Rondleidingen


In San Francisco zijn natuurlijk genoeg tours en rondleidingen te vinden. Van boottours en hop on/hop off-bussen tot wandelroutes in alle vormen en maten. Leven in SF biedt zelf in de zomermaanden voor Nederlandse toeristen een wekelijkse Nederlandstalige rondleiding aan. Lees hieronder verder voor meer informatie en andere mogelijkheden om de stad te bezichtingen.


Wandelen met een gids

Leven in SF biedt in de zomermaanden rondleidingen aan voor iedereen die Nederlands spreekt. Anderstaligen zijn uiteraard ook welkom, als ze beloven ongemakkelijk mee te lachen om grappen die ze niet begrijpen. Daarnaast zijn er meerdere Engelstalige rondleidingen te vinden.


Hop on/hop off-bussen

De beste manier om alle bekende plekken van de stad te zien in een korte tijd. In San Francisco zijn er verschillende mogelijkheden om een hop on/hop off-bus de stad te bekijken. We hebben ze uiteraard voor jullie verzameld.


Boot-tours over de Bay

Behalve op het land is de stad ook prachtig te bezichtigen vanaf het water. Boten in alle soorten en maten nemen toeristen mee voor een tochtje over de San Francisco Bay. We hebben de leukste voor jullie verzameld in het volgende overzicht.