De 5 Beste... · 09. januari 2019
Op de een of andere manier trekt een drankje doen op een hoge plek mensen aan. Op het 't uitzicht is of dat de drank sneller naar je hoofd stijgt door de ijle lucht, weten we niet. We weten wel dat we vijf geweldige bars voor jullie gevonden hebben.
De 5 Beste... · 11. november 2018
Voor veel van jullie kan een dag niet beter beginnen dan met een enorme bak koffie. Slaperige ogen, chagrijnige bui en afkickverschijnselen liggen anders op de loer als de gebruikelijke dosis cafeïne niet snel wordt toegediend. Dus dan maar gelijk naar Starbucks, alleen is de koffie daar zo slap dat je net zo goed een emmer water over je hoofd kunt gieten. Gelukkig zijn er in San Francisco genoeg alternatieven te vinden. Hier onze vijf favorieten.
De 5 Beste... · 12. oktober 2018
Het Palace Hotel is een van de meest luxueuze hotels van San Francisco. Het stamt al uit 1875, toen het als meest exclusieve hotel werd beschouwd aan de Amerikaanse westkust. Veel rijken en belangrijke personen hebben hier dan ook gelogeerd, waaronder Amerikaanse presidenten. Eentje is er zelfs overleden... Het Palace Hotel heeft echter een ruime en vooral bizarre geschiedenis. Hieronder vijf leuke weetjes waarmee je je reisgenoten kunt imponeren (of vervelen).
De 5 Beste... · 08. oktober 2018
Alcatraz is ongeveer 40 dollar, net als de Academy of Sciences. Bij de MoMA kun je voor 25 dollar wat naar moderne kunst staan gapen en ook het Exploratorium geeft je beurs aan hartaanval als je er met vijf man naartoe wil. Wie wat wil leren over de geschiedenis en niet het gevoel wil hebben een jaar collegegeld ervoor neer te moeten tellen, heeft SF een aantal kleine, gratis musea voor je. Hier vind je een overzicht.
De 5 Beste... · 21. september 2018
Free Tours is een begrip dat inmiddels over de hele wereld verspreid is. Een hippe stad als San Francisco kan uiteraard niet achterblijven en overal in de stad schieten deze rondleidingen uit de grond. Hoe werkt het? Je meld je aan of gaat naar de afgesproken beginplek en loopt voor niets mee. Aan het einde laat je een fooi achter voor de gids, zo veel je zelf wil. Hieronder vind je onze vijf favorieten.
De 5 Beste... · 29. augustus 2018
Murals vind je overal in San Francisco en wat geeft er meer inspiratie dan mensen die we al de hele dag met hun bolle kop op televisie zien? Vrij weinig, toch? Daarom zijn er in de stad veel odes te vinden aan de mensen die San Francisco op muziek- en filmgebied groot hebben gemaakt. Hier vinden jullie onze vijf favorieten.
De 5 Beste... · 26. augustus 2018
We kunnen nog wel duizend pagina's voltikken met verborgen plekjes en unieke geheimen in San Francisco, maar zelfs Badr Hari en Rico Verhoeven samen kunnen jullie nog niet wegslaan bij de Golden Gate Bridge. Daarom maar een lijstje met vijf leuke plekken waar je een mooie foto kunt maken van de brug. Maar daarna weer snel op zoek naar die echt unieke plekjes in de stad, he? Beloofd?
De 5 Beste... · 26. augustus 2018
Wat is dat toch dat ons zo aantrekt aan dakterrassen? Wat het ook is, het is altijd geweldig om bovenop een te staan. In San Francisco zijn er een flink aantal te vinden. Het mooie is: de meeste zijn gewoon gratis. We hebben onze vijf favorieten voor jullie uitgelicht.
Tips San Francisco · 11. juli 2018
Golden Gate Bridge, Alcatraz en de Painted Ladies kennen we allemaal. Ze zullen ongetwijfeld op jullie lijstje staan bij een bezoek aan de stad, maar er is natuurlijk nog veel meer te ontdekken in San Francisco. De stad heeft veel verborgen plekjes die je makkelijk mist, maar zeker leuk zijn om even een halfuurtje aan te spenderen. We hebben de leukste tien voor jullie uitgelicht.
18. november 2017
Amerikanen en regels… Het is niet altijd een even goede combinatie. De meeste regels zijn logisch en zorgen voor veiligheid, zoals niet door rood rijden, andere regels voorkomen ergernis, zoals opstaan voor moeilijk lopende mensen in de BART. Amerika heeft daarentegen ook een ongezonde hoeveelheid regels die duidelijk aangeven dat een groot deel van de mensen hier een IQ onder kamertemperatuur heeft. Zo mag je om de een of andere reden niet met een open mandje met brood over straat lopen in...

Meer weergeven