San Francisco: (méer dan een) reisgidsAl die informatie over San Francisco op een site is natuurlijk erg handig, maar weet je wat nog handiger is? Alles netjes gebundeld in een reisgids die je lekker mee kunt nemen op avontuur. Daarom hebben we alle nuttige informatie, een handig overzicht met alle bezienswaardigheden, hotels, restaurants en activiteiten, insider-tips en als bonus een flink aantal van die typische, krankzinnige geschiedenisverhalen uit de stad voor jullie in één reisgids van 350 pagina's gestopt. Bestel hem hier! (release op 21 mei 2021)


Alle informatie die je als toerist in San Francisco nodig hebt. En meer! Behalve informatie over bezienswaardigheden en activiteiten, krijgt je in deze gids ook een breed inkijkje in de bizarre geschiedenis van deze prachtige stad aan de Amerikaanse westkust. En dat voor maar 27,99 euro.

 

De gids komt op 21 mei officieel uit, maar is nu al in de voorverkoop te bestellen met een kleine korting van 3 euro. Stuur hiervoor een mailtje naar sanfrancisco@amerikaonly.nl.